skip to Main Content

18 appartementen en 7 penthouses in hartje Oost-Souburg

Deze appartementen en penthouses verrijzen in het hart van Oost-Souburg, in het centrum van de dagelijkse voorzieningen, aan de rand van de beroemde karolingenburg. In de Vlissingsestraat van Oost-Souburg maakt bestaande bebouwing plaats voor dit appartementencomplex dat zich het beste laat beschrijven als een residentie.

De toekomstige bewoners genieten er immers van de luxe van nieuwbouw anno 2021. Dus: energiezuinig, onderhoudsarm en comfortabel. De unieke architectuur zorgt voor karakter. Geen appartement in Residentie Karolingenburght is hetzelfde.

Van betaalbare luxe op de begane grond tot weldadige ruimte met uniek en vrij uitzicht over onder andere de Karolingische Burg op de hogere verdiepingen. Er zijn zelfs split-level appartementen, om boven van het ongehinderde uitzicht te genieten.
Ook in prijs biedt Residentie Karolingenburght dus veel variatie. Begin 2021 openbaart Residentie Karolingenburght alle documentatie met zeer inspirerende en indrukwekkende impressies. Tot die tijd noteert Schinkel de Weerd Makelaardij vrijblijvend uw interesse in deze bijzondere ontwikkeling, met inachtneming van de volgorde van aanmelding.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Een icoon voor Zeeland

Op de mooiste plek van het Scheldekwartier in Vlissingen, stad aan zee, ontwikkelt VG-D de ZeeLandToren. Wethouder John de Jonge…

>>>
ZeeLandToren bij BusinessClass

Met de primeur van ZeeLandToren bij BusinessClass sloten we 2021 daverend af en openden 2022 in stijl. Bekijk hier de…

>>>
Goed nieuws voor hotel Zonneduin

Deze week, op de valreep van het bijzondere jaar 2021, heeft het College van B&W een belangrijke vervolgstap gezet in…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top