Ga naar hoofdinhoud

18 appartementen en 7 penthouses in hartje Oost-Souburg

Deze appartementen en penthouses verrijzen in het hart van Oost-Souburg, in het centrum van de dagelijkse voorzieningen, aan de rand van de beroemde karolingenburg. In de Vlissingsestraat van Oost-Souburg maakt bestaande bebouwing plaats voor dit appartementencomplex dat zich het beste laat beschrijven als een residentie.

De toekomstige bewoners genieten er immers van de luxe van nieuwbouw anno 2021. Dus: energiezuinig, onderhoudsarm en comfortabel. De unieke architectuur zorgt voor karakter. Geen appartement in Residentie Karolingenburght is hetzelfde.

Van betaalbare luxe op de begane grond tot weldadige ruimte met uniek en vrij uitzicht over onder andere de Karolingische Burg op de hogere verdiepingen. Er zijn zelfs split-level appartementen, om boven van het ongehinderde uitzicht te genieten.
Ook in prijs biedt Residentie Karolingenburght dus veel variatie. Begin 2021 openbaart Residentie Karolingenburght alle documentatie met zeer inspirerende en indrukwekkende impressies. Tot die tijd noteert Schinkel de Weerd Makelaardij vrijblijvend uw interesse in deze bijzondere ontwikkeling, met inachtneming van de volgorde van aanmelding.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Hoogste punt viering bij Laurenshof!

Goed nieuws Een mijlpaal voor de bouw van de prachtige dorpsvilla’s in Laurenshof. Het hoogste punt van de woningen in…

>>>
Verkoop suites ONE Villa hotel Domburg in volle gang

Goed nieuws De verkoop van de luxe suites van het exclusieve hotel is in volle gang en daarmee komt de…

>>>
‘Wij geloven dat de ZeeLandToren een succes wordt’
De woningmarkt dreigt vast te lopen. Kopers haken af door de stijgende rente en hoge woningprijzen. Gaan Zeeuwse nieuwbouwprojecten zoals de prestigieuze 100 meter hoge ZeeLandToren...
>>>
De Koploper Goes krijgt Penthouse Offices
Op het huidige dak van De Koploper wordt een prachtige dakopbouw met Penthouse Offices gerealiseerd. De bouw vindt plaats in twee fases, waarbij de eerste fase voor...
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top