Ga naar hoofdinhoud

De hoop reist dat De Hoop herreist

Als ontwikkelaar van de meest exclusieve projecten laat Martin Dekker van VG-D zijn ervaring graag spreken in zijn ‘eigen’ dorp: Sint Laurens. Extra toegewijd en extra gemotiveerd om iets terug te doen voor het dorp waar hij is geboren en getogen, werd een plan met een groot aantal levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Voorop staat natuurlijk dat de ruimtelijke en duurzame kwaliteiten van het plan de gemeente Middelburg overtuigde om VG-D te selecteren uit een inschrijving waar meerdere gerenommeerde ontwikkelaars aan mee deden. VG-D verraste bovendien door de belofte bijzonder snel te kunnen bouwen en de molen nieuw leven in te blazen.

In iedere omgeving waarin VG-D activiteiten ontplooit ziet de ontwikkelaar de sociale en maatschappelijk inleving en bijdrage als een essentieel onderdeel van succesvol ontwikkelen, maar de betrokkenheid met Sint Laurens kan niet beter uitgedrukt worden. Dat inspireerde ook de PZC tot een lovend artikel.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Hoogste punt viering bij Laurenshof!

Goed nieuws Een mijlpaal voor de bouw van de prachtige dorpsvilla’s in Laurenshof. Het hoogste punt van de woningen in…

>>>
Verkoop suites ONE Villa hotel Domburg in volle gang

Goed nieuws De verkoop van de luxe suites van het exclusieve hotel is in volle gang en daarmee komt de…

>>>
‘Wij geloven dat de ZeeLandToren een succes wordt’
De woningmarkt dreigt vast te lopen. Kopers haken af door de stijgende rente en hoge woningprijzen. Gaan Zeeuwse nieuwbouwprojecten zoals de prestigieuze 100 meter hoge ZeeLandToren...
>>>
De Koploper Goes krijgt Penthouse Offices
Op het huidige dak van De Koploper wordt een prachtige dakopbouw met Penthouse Offices gerealiseerd. De bouw vindt plaats in twee fases, waarbij de eerste fase voor...
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top