skip to Main Content

De hoop reist dat De Hoop herreist

Als ontwikkelaar van de meest exclusieve projecten laat Martin Dekker van VG-D zijn ervaring graag spreken in zijn ‘eigen’ dorp: Sint Laurens. Extra toegewijd en extra gemotiveerd om iets terug te doen voor het dorp waar hij is geboren en getogen, werd een plan met een groot aantal levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Voorop staat natuurlijk dat de ruimtelijke en duurzame kwaliteiten van het plan de gemeente Middelburg overtuigde om VG-D te selecteren uit een inschrijving waar meerdere gerenommeerde ontwikkelaars aan mee deden. VG-D verraste bovendien door de belofte bijzonder snel te kunnen bouwen en de molen nieuw leven in te blazen.

In iedere omgeving waarin VG-D activiteiten ontplooit ziet de ontwikkelaar de sociale en maatschappelijk inleving en bijdrage als een essentieel onderdeel van succesvol ontwikkelen, maar de betrokkenheid met Sint Laurens kan niet beter uitgedrukt worden. Dat inspireerde ook de PZC tot een lovend artikel.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Een icoon voor Zeeland

Op de mooiste plek van het Scheldekwartier in Vlissingen, stad aan zee, ontwikkelt VG-D de ZeeLandToren. Wethouder John de Jonge…

>>>
ZeeLandToren bij BusinessClass

Met de primeur van ZeeLandToren bij BusinessClass sloten we 2021 daverend af en openden 2022 in stijl. Bekijk hier de…

>>>
Goed nieuws voor hotel Zonneduin

Deze week, op de valreep van het bijzondere jaar 2021, heeft het College van B&W een belangrijke vervolgstap gezet in…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top