skip to Main Content

Definitief groen licht voor Iconische ZeeLandToren

Een bijzonder moment: definitief groen licht voor de ZeeLandToren, het bestemmingsplan is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. De spectaculaire ontwikkeling van het nieuwe baken van Vlissingen, van Zeeland, gaat van start! Trots bouwt Vastgoedontwikkeling VG-D samen met AVV Beheer op deze bijzondere locatie aan ‘The Next Degree in Luxury’. Samen met de inzet en visie van de gemeente Vlissingen wordt de realisatie mogelijk gemaakt. De realisatie van een iconisch landmark.

Op de unieke locatie komt het beste van Zeeland hier samen, met een ongekend uitzicht vanaf ieder punt. Het ontwerp, de toren ’tordeert’, maakt dat er overal een spectaculair uitzicht rondom is. Bijna nergens in Zeeland, zelfs niet in Nederland, is het mogelijk om zo dichtbij het strand en de zee een (recreatie)appartement te kopen. In de ZeeLandToren komen luxe woon- en recreatieappartementen en penthouses. Op imponerende hoogte verrijzen ook een skyrestaurant en een welnessbeleving met zwembad. De verkoop start begin volgend jaar en in het najaar kan de bouw beginnen.

Ontdek meer over heerlijk wonen, fantastisch recreëren òf rendementrijk investeren op www.zeelandtoren.nl en schrijf u alvast in om als eerste op de hoogte te blijven!

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Verkoopdag op locatie zaterdag 9 oktober

Wat een locatie, wat een luxe! Ontdek dit unieke stijlvolle hof, anno 1625, tussen Middelburg en Vlissingen. Met alle comfort…

>>>
Laatste villa in verkoop

De exclusieve residentie met slechts negen state-of-the-art nieuwbouwvilla's is niet onopgemerkt gebleven. Op één na zijn alle villa’s al verkocht. Het…

>>>
Vergunning definitief, eerste reserveringsovereenkomsten getekend

Na het verlenen van de omgevingsvergunning is 15 juli 2021 de verkoop van Residentie de Karolingenburght succesvol gestart. Al snel…

>>>
Definitief groen licht voor Iconische ZeeLandToren

Een bijzonder moment: definitief groen licht voor de ZeeLandToren, het bestemmingsplan is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. De spectaculaire…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top