skip to Main Content

Definitief groen licht voor Iconische ZeeLandToren

Een bijzonder moment: definitief groen licht voor de ZeeLandToren, het bestemmingsplan is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. De spectaculaire ontwikkeling van het nieuwe baken van Vlissingen, van Zeeland, gaat van start! Trots bouwt Vastgoedontwikkeling VG-D samen met AVV Beheer op deze bijzondere locatie aan ‘The Next Degree in Luxury’. Samen met de inzet en visie van de gemeente Vlissingen wordt de realisatie mogelijk gemaakt. De realisatie van een iconisch landmark.

Op de unieke locatie komt het beste van Zeeland hier samen, met een ongekend uitzicht vanaf ieder punt. Het ontwerp, de toren ’tordeert’, maakt dat er overal een spectaculair uitzicht rondom is. Bijna nergens in Zeeland, zelfs niet in Nederland, is het mogelijk om zo dichtbij het strand en de zee een (recreatie)appartement te kopen. In de ZeeLandToren komen luxe woon- en recreatieappartementen en penthouses. Op imponerende hoogte verrijzen ook een skyrestaurant en een welnessbeleving met zwembad. De verkoop start begin volgend jaar en in het najaar kan de bouw beginnen.

Ontdek meer over heerlijk wonen, fantastisch recreëren òf rendementrijk investeren op www.zeelandtoren.nl en schrijf u alvast in om als eerste op de hoogte te blijven!

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Karolingenburght viert realisatie

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin. Al sinds 1920 geniet men hier…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Direct aan zee, midden in de Domburgsche duinen verrijst ONE Villa Hotel Domburg. Een luxueus (boutique)hotel met slechts 20 exclusieve…

>>>
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top