Ga naar hoofdinhoud

Definitief groen licht voor Iconische ZeeLandToren

Een bijzonder moment: definitief groen licht voor de ZeeLandToren, het bestemmingsplan is goedgekeurd en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. De spectaculaire ontwikkeling van het nieuwe baken van Vlissingen, van Zeeland, gaat van start! Trots bouwt Vastgoedontwikkeling VG-D samen met AVV Beheer op deze bijzondere locatie aan ‘The Next Degree in Luxury’. Samen met de inzet en visie van de gemeente Vlissingen wordt de realisatie mogelijk gemaakt. De realisatie van een iconisch landmark.

Op de unieke locatie komt het beste van Zeeland hier samen, met een ongekend uitzicht vanaf ieder punt. Het ontwerp, de toren ’tordeert’, maakt dat er overal een spectaculair uitzicht rondom is. Bijna nergens in Zeeland, zelfs niet in Nederland, is het mogelijk om zo dichtbij het strand en de zee een (recreatie)appartement te kopen. In de ZeeLandToren komen luxe woon- en recreatieappartementen en penthouses. Op imponerende hoogte verrijzen ook een skyrestaurant en een welnessbeleving met zwembad. De verkoop start begin volgend jaar en in het najaar kan de bouw beginnen.

Ontdek meer over heerlijk wonen, fantastisch recreëren òf rendementrijk investeren op www.zeelandtoren.nl en schrijf u alvast in om als eerste op de hoogte te blijven!

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Hoogste punt viering bij Laurenshof!

Goed nieuws Een mijlpaal voor de bouw van de prachtige dorpsvilla’s in Laurenshof. Het hoogste punt van de woningen in…

>>>
Verkoop suites ONE Villa hotel Domburg in volle gang

Goed nieuws De verkoop van de luxe suites van het exclusieve hotel is in volle gang en daarmee komt de…

>>>
‘Wij geloven dat de ZeeLandToren een succes wordt’
De woningmarkt dreigt vast te lopen. Kopers haken af door de stijgende rente en hoge woningprijzen. Gaan Zeeuwse nieuwbouwprojecten zoals de prestigieuze 100 meter hoge ZeeLandToren...
>>>
De Koploper Goes krijgt Penthouse Offices
Op het huidige dak van De Koploper wordt een prachtige dakopbouw met Penthouse Offices gerealiseerd. De bouw vindt plaats in twee fases, waarbij de eerste fase voor...
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top