Ga naar hoofdinhoud

Residentieel wonen tussen Middelburg
en Vlissingen

9 residentiële villa's

\\\ Hof Vlugtenburg (anno 1625)

Welkom thuys! dit is
pure hofmakerij...

Het vogelvluchtbeeld vertelt alles. Negen residentiële nieuwbouwvilla’s op Hof Vlugtenburg (anno 1625) vechten om uw aandacht. Zeer exclusief, imposant grote kavels en zeer royale woonoppervlaktes. Allemaal in de klasse en stijl die uw goede smaak en oog voor kwaliteit verraadt.

geen zorgen. uw thuys wordt instapklaar opgeleverd

Betegelde badkamers inclusief sanitair en badmeubel, topkeukens, alle wanden afgewerkt met vliesbehang en door uw hele woning gesausd, opgeleverd met pvc-vloeren en alle ramen voorzien van raambekleding. Zo compleet levert Hof Vlugtenburg uw thuys op. En uw tuin! Rondom wordt gazon aangelegd. Ontdek ook de villa’s die met zwembad, veranda of compleet aangelegde tuin opgeleverd worden.

stijlvol wonen.
ultramodern, vol karakter

Klassieke vormen, degelijke materialen, imposante lijnen. Uw ‘huys’ oogt klassiek. U leeft echter in hypermoderne nieuwbouw, maar dan met karakter. Heel veel karakter. Achter de authentiek ogende gevels gaat modern en luxueus comfort schuil.

Net van de A58 af, tussen Middelburg en Vlissingen, kiest u een slingerend, landweggetje door het groene loof, langs vruchtbare akkers. Een smeedijzeren hek tussen het groen markeert de laan naar uw huis, uw Thuys. Iedere keer als u Hof Vlugtenburg oprijdt bent u weer even onder de indruk… en tevreden. Met uw Thuys. Met die visionaire beslissing die u in 2020 nam. U groet de buurman die -net zo enthousiast- net terugkomt van de golfbaan. Welkom Thuys… op Hof Vlugtenburg.

Een exclusieve rondleiding op locatie.

Neem contact met mij op voor een exclusief en inspirerend bezoek aan de locatie. Graag ontvang ik meer informatie over de residentiële villa’s in dit exclusieve hof tussen Middelburg en Vlissingen.

Nodig mij uit

Vraag de inspirerende brochure aan

Voor Hof Vlugtenburg is een prachtige prospectus ontwikkeld. Met zeer indrukwekkende exterieur- en interieurimpressies van de verschillende types en beschrijvingen van de zorgeloze kwaliteit en service die Hof Vlugtenburg haar toekomstige bewoners levert. Vraag het prospectus vandaag nog aan; er worden immers slechts negen villa’s gebouwd. De eerste gesprekken en bezoeken vinden momenteel al plaats, dus wacht niet met het aanvragen van uw documentatie.

Brochure aanvragen

Laat u overweldigen

Ruimtes van grote proporties die u elk moment herinneren aan uw keuze voor topkwaliteit. Stijlvolle, duurzame materialen die dagelijks uw goede smaak bevestigen. Doordachte architectuur in ruimtes die respectvol al uw bewegingen volgen. Machtige tuinen, helemaal in balans met de royale woonruimte. Buren die uw zucht naar karakter en kwaliteit delen en net zo waarderen als u.

Blijf op de hoogte

Nieuws van Hof Vlugtenburg

Wethouder de Jonge legt eerste steen Hof Vlugtenburg

De bouw van het exclusieve nieuwbouwproject op de locatie van de authentieke buitenplaats Hofstede Vlugtenburg is officieel van start! Woensdag…

>>>
Verkoopdag op locatie zaterdag 9 oktober

Wat een locatie, wat een luxe! Ontdek dit unieke stijlvolle hof, anno 1625, tussen Middelburg en Vlissingen. Met alle comfort…

>>>
Laatste villa in verkoop

De exclusieve residentie met slechts negen state-of-the-art nieuwbouwvilla's is niet onopgemerkt gebleven. Op één na zijn alle villa’s al verkocht. Het…

>>>
Knusse Kerst en nader tot elkaar in het nieuwe jaar
Een heerlijk beeld om bij weg te dromen. Een fantastisch vooruitzicht voor het nieuwe jaar. In 2021 wordt hier gebouwd aan uw nieuwe thuys.
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Volg alle ontwikkelingen op social media:

Behulpzaam

Schinkel de Weerd: de makelaar van Hof Vlugtenburg

Kanaalstraat 41
4388 BK Oost-Souburg

0118 460300
info@schinkeldeweerd.nl

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat mijn gegevens worden verzameld
    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden

    Back To Top