skip to Main Content

Residentie De Karolingenburght, Oost-Souburg

De verkoop is gestart. Ontdek uw nieuwe thuis!

\\\ Karolingenburght: luxe resideren in
Oost-Souburg

25 unieke
woonsferen

Residentie De Karolingenburght biedt, onder exclusieve architectuur, betaalbare luxe tot weldadig comfort. Van comfortabele appartementen op de begane grond, split-level appartementen en penthouses met vrij uitzicht over de karolingische burcht. Iedere appartement is uniek. Ontdek de mogelijkheden.

Een indrukwekkende
locatie

Direct aan de rand van de historische karolingenburcht, midden in het hart van Oost-Souburg, verrijst Residentie De Karolingenburght. Op loopafstand van de vele voorzieningen, verbindingen én al uw dagelijkse boodschappen direct in de buurt. Dichtbij de groene natuur die met de stad én de kust verbindt. Een schitterend dorp om in luxe te resideren.

Pure luxe,
exclusieve architectuur

De bijzondere architectuur en de keuze voor hoogwaardige, fraaie materialen, maken Residentie De Karolingenburght tot een uniek complex. Prachtige gevels, bijzondere terrassen, heerlijke balkons en oog voor detail. Allemaal om u in luxe te laten resideren en uw specifieke wensen te beantwoorden.

In het heerlijke Zeeuwse dorp waar al zo veel kwaliteit is ontbreekt eigenlijk nog maar één ding. Een residentie. Een heerlijk thuis voor mensen die weten wat belangrijk is. Een uniek bouwwerk op een unieke plek. Hier voel je wat de Noormannen al voelden toen ze bewust voor deze bijzondere plek kozen. Hier voel je hoe kwaliteit je met welbehagen omarmt, hier voel je… je thuis.

Verkoopdag 9 oktober 2021

De verkoop van Residentie de Karolingenburght gaat hard. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van luxe resideren aan de historische Karolingenburcht? Meld u dan nu aan voor Verkoopdag op 9 oktober 2021. Op dit moment valt er nog te kiezen, zoveel variatie in heerlijke appartementen én penthouses met vrij uitzicht en dakterrassen, allemaal met eigen parking en berging.

We verwelkomen u graag en tonen trots de inspirerende impressies, plattegronden, tekeningen en prijzen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en de indrukwekkende kwaliteit van dit unieke complex in het hart van Oost-Souburg.

Graag tot zaterdag 9 oktober 2021!

Meld u hier aan

Blijf op de hoogte

Nieuws van Residentie De Karolingenburght

Eigen parking

De verkoop van Residentie de Karolingenburght is in volle gang. Wat een enorme belangstelling voor luxe resideren in het hart…

read more
Succesvolle verkoopdag!

We kijken terug op een geslaagde (én veilige!) verkoopstart; zeer tevreden met alle enthousiaste reacties. Zowel voor de appartementen als…

read more
Start verkoop donderdag 15 juli

De makelaars van Schinkel de Weerd makelaardij staan aanstaande donderdag voor u klaar. U ontvangt de indrukwekkende brochure en alle…

read more
Groots in kleinschaligheid

Residentie De Karolingenburght is geen enorm gebouw, maar een complex met meerdere gevels die zodoende alle appartementen een eigen gezicht…

read more
Bekijk alle nieuwsberichten

Vraag uw brochure aan

De verkoop van Residentie de Karolingenburght is gestart. Vraag nu de indrukwekkende brochure aan van dit unieke complex in het hart van Oost-Souburg, grenzend aan de prachtige karolingenburcht.
VG-D ontwikkelt 18 appartementen en 7 penthouses met dakterras, eigen berging en parking. Omarmd door comfort. Omringd door kwaliteit. Welkom in Residentie De Karolingenburght.

Volg alle ontwikkelingen op social media:

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat mijn gegevens worden verzameld
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden

  Behulpzaam

  Schinkel de Weerd: de makelaar van Residentie De Karolingenburght

  Graag zijn we betrokken bij deze prachtige stap in uw leven. Schroom niet ons te bellen of even binnen te stappen met al uw vragen. Ook bij twijfels. We nemen graag de tijd voor u om u uiterst behulpzaam te zijn. Dát is ons werk.

  Kanaalstraat 41
  4388 BK Oost-Souburg

  0118 460300
  info@schinkeldeweerd.nl

  Back To Top