Ga naar hoofdinhoud

Residentie De Karolingenburght, Oost-Souburg

De verkoop is gestart. Ontdek uw nieuwe thuis!

\\\ Karolingenburght: luxe resideren in
Oost-Souburg

Allerlaatste appartement in verkoop

De állerlaatste kans in Residentie de Karolingenburght… een parel in de onder exclusieve architectuur gebouwde residentie in het hart van Oost-Souburg. Met een zéér royaal dakterras van maar liefst 42m2 leeft en geniet u hier in alle luxe. Ontdek hier alle bijzondere kwaliteiten van dit laatste penthouse met eigen parkeerplaats én berging in de parking.

Een indrukwekkende
locatie

Direct aan de rand van de historische karolingenburcht, midden in het hart van Oost-Souburg, verrijst Residentie De Karolingenburght. Op loopafstand van de vele voorzieningen, verbindingen én al uw dagelijkse boodschappen direct in de buurt. Dichtbij de groene natuur die met de stad én de kust verbindt. Een schitterend dorp om in luxe te resideren.

Pure luxe,
exclusieve architectuur

De bijzondere architectuur en de keuze voor hoogwaardige, fraaie materialen, maken Residentie De Karolingenburght tot een uniek complex. Prachtige gevels, bijzondere terrassen, heerlijke balkons en oog voor detail. Allemaal om u in luxe te laten resideren en uw specifieke wensen te beantwoorden.

In het heerlijke Zeeuwse dorp waar al zo veel kwaliteit is ontbreekt eigenlijk nog maar één ding. Een residentie. Een heerlijk thuis voor mensen die weten wat belangrijk is. Een uniek bouwwerk op een unieke plek. Hier voel je wat de Noormannen al voelden toen ze bewust voor deze bijzondere plek kozen. Hier voel je hoe kwaliteit je met welbehagen omarmt, hier voel je… je thuis.

Blijf op de hoogte

Nieuws van Residentie De Karolingenburght

Karolingenburght viert realisatie
Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7...
Lees meer
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

Lees meer
Vergunning definitief, eerste reserveringsovereenkomsten getekend

Na het verlenen van de omgevingsvergunning is 15 juli 2021 de verkoop van Residentie de Karolingenburght succesvol gestart. Al snel…

Lees meer
Eigen parking

De verkoop van Residentie de Karolingenburght is in volle gang. Wat een enorme belangstelling voor luxe resideren in het hart…

Lees meer
Bekijk alle nieuwsberichten

Vraag uw brochure aan

De verkoop van Residentie de Karolingenburght is gestart. Vraag nu de indrukwekkende brochure aan van dit unieke complex in het hart van Oost-Souburg, grenzend aan de prachtige karolingenburcht.
VG-D ontwikkelt 18 appartementen en 7 penthouses met dakterras, eigen berging en parking. Omarmd door comfort. Omringd door kwaliteit. Welkom in Residentie De Karolingenburght.

Volg alle ontwikkelingen op social media:

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat mijn gegevens worden verzameld
  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden

  Behulpzaam

  Schinkel de Weerd: de makelaar van Residentie De Karolingenburght

  Graag zijn we betrokken bij deze prachtige stap in uw leven. Schroom niet ons te bellen of even binnen te stappen met al uw vragen. Ook bij twijfels. We nemen graag de tijd voor u om u uiterst behulpzaam te zijn. Dát is ons werk.

  Kanaalstraat 41
  4388 BK Oost-Souburg

  0118 460300
  info@schinkeldeweerd.nl

  Back To Top