skip to Main Content

Er bloeit iets moois
in Sint Laurens…

Landelijk wonen op
een felbegeerde plek

Een uniek nieuwbouwproject: een groen hof met half vrijstaande woningen, 21 in totaal, waarvan een aantal geschakeld. Verscholen in het groen, grenzend aan de prachtige Walcherse polders.

Nieuwbouw vol kwaliteit.
En binnenkort al in verkoop!

Laurenshof is vol kwaliteit. Naast het groene karakter wordt hier bijzonder duurzaam gebouwd, met een zeer korte bouwtijd. Het plan biedt bovendien ruimte voor uw individuele woonwensen.

Schrijf nu alvast in, dan bent u als eerste op de hoogte

Royale leefruimtes, een diepe tuin, een levensbestendige woning? Hier kunt u kiezen. Ontdek de vele mogelijkheden in diverse prijsklassen vanaf € 415.000,- v.o.n. Schrijf u nu alvast in, dan bent u als eerste op de hoogte.

Welkom aan de Oriëntatietafel

Woensdag 26, donderdag 27 of zaterdag 29 januari 2022 VOLGEBOEKT

De momenten om u trots de eerste tekeningen en impressies te tonen én u alle mogelijkheden en kwaliteiten van Laurenshof te laten zien zijn allemaal volgeboekt. De Oriëntatietafel was de kans op de exclusieve mogelijkheid een reservering te nemen op het bouwnummer van uw keuze.

Aan de Oriëntatietafel kijken de makelaars samen met u naar de mogelijkheden om uw specifieke woonwensen in Laurenshof te realiseren. U kunt zich middels onderstaand formulier nog wel aanmelden voor de reservelijst, in de hoop dat er weer een plekje beschikbaar komt. En anders staat u bij een eventuele volgende bijeenkomst bovenaan de lijst met genodigden.

Meld u hier aan

Locatie

Tegen Middelburg aan daar ligt Sint Laurens verscholen in het groen en grenzend aan de prachtige Walcherse polders. Hier op deze plek ontwikkelt VG-D een uniek plan. Wonen met vrij zicht over de landelijke omgeving en toekomstige waterpartijen. Wonen met een fijn dorps karakter op korte afstand van een heerlijke stad met al haar voorzieningen.

Blijf op de hoogte

Nieuws uit Sint Laurens

De hoop reist dat De Hoop herreist

Als ontwikkelaar van de meest exclusieve projecten laat Martin Dekker van VG-D zijn ervaring graag spreken in zijn 'eigen' dorp:…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Schrijf nu in

Op een hele bijzondere locatie op Walcheren mag VG-D een prachtig nieuwbouwproject ontwikkelen met half vrijstaande woningen, waarvan een aantal geschakeld. Kiest u voor een Hofhuys of een Landhuys? Ontdek binnenkort de vele mogelijkheden! Wilt u als eerst op de hoogte worden gebracht van dit nieuwe project? Schrijf u nu in, dan sturen we u binnenkort als eerste het laatste nieuws.

Schrijf hier in

Volg alle ontwikkelingen op social media:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat mijn gegevens worden verzameld
    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden

    Back To Top