skip to Main Content

Er bloeit iets moois in Sint Laurens…

Binnenkort verwacht

\\\ Nieuwbouw in een unieke, landelijke omgeving (én beleving)

Landelijk wonen op
een felbegeerdere plek

Een uniek nieuwbouwproject, met halfvrijstaande en vrijstaande villa’s. Tegen Middelburg aan, daar ligt Sint Laurens, verscholen in het groen en grenzend aan de prachtige Walcherse polders. Hier gaat VG-D een uniek plan ontwikkelen. Wonen met vrij zicht over de landelijke omgeving en toekomstige waterpartijen. Wonen met een fijn dorps karakter, op korte afstand van een heerlijke stad met al haar voorzieningen.

Vol kwaliteit. En binnenkort
al in verkoop!

Kleinschalig, maar vol kwaliteit met een groen karakter, bijzonder duurzaam en met zeer korte bouwtijd. Het nieuwe plan biedt u bovendien ruimte voor individuele woonwensen. Alle woningen bieden de mogelijkheid om het volledig woonprogramma op de begane grond in te richten. Binnenkort start de verkoop. U kunt zich nu alvast inschrijven om als eerste op de hoogte te worden gebracht en de prachtige impressies van de woningen te ontvangen.

Schrijf nu alvast in, dan bent u als eerste op de hoogte

De vrijstaande en half-vrijstaande woningen, waaronder ook vijf compacte twee-onder-een-kap woningen voor senioren, bieden stuk voor stuk de mogelijkheid tot een flexibele indeling op basis van uw (woon)wensen. Royale leefruimtes, een diepe tuin, een levensbestendige woning? Ontdek binnenkort de vele mogelijkheden in diverse prijsklassen. Schrijf u nu alvast in, dan bent u als eerste op de hoogte.

Schrijf nu in

Op een hele bijzondere locatie op Walcheren mag VG-D binnenkort een prachtig nieuwbouwproject ontwikkelen, met halfvrijstaande en vrijstaande villa’s. Wilt u als eerst op de hoogte worden gebracht van dit nieuwe project? Schrijf u nu in, dan sturen we u binnenkort als eerste het laatste nieuws.

Schrijf hier in

Volg alle ontwikkelingen op social media:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat mijn gegevens worden verzameld
    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden

    Back To Top