skip to Main Content

Goed nieuws voor hotel Zonneduin

Deze week, op de valreep van het bijzondere jaar 2021, heeft het College van B&W een belangrijke vervolgstap gezet in de kwaliteitsslag van het Nehalenniagebied in Domburg. Naast de hoogwaardige aanpassing van het duinlandschap en de openbare ruimte, is nu óók besloten om de aanwezige hotels te vervangen.

Kwaliteitsslag Domburg
Voor hotel Zonneduin is, na een intensieve en fijne samenwerking met de gemeente Veere en andere belanghebbenden, een zeer bijzonder gebouw ontworpen door Alwin Reedijk van WTS architecten. Deze ontwikkeling draagt ruimtelijk én landschappelijk bij aan de kwaliteitsslag die in 2017 al in de Kustvisie is opgenomen en geeft verder vorm aan de Badstatus van Domburg.

Harmonie met duinlandschap
Het nieuwe hotel is volledig in harmonie met het unieke duinlandschap én met het prachtige naastgelegen Badpaviljoen en de Watertoren. Zo zorgt Zonneduin straks voor een mooie begeleiding van de nieuwe strandopgang richting de vernieuwde Stenen Toko. We kunnen niet wachten en houden u trots op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit prachtige project!

Lees ook meer op de website van de PZC.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Karolingenburght viert realisatie

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin. Al sinds 1920 geniet men hier…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Direct aan zee, midden in de Domburgsche duinen verrijst ONE Villa Hotel Domburg. Een luxueus (boutique)hotel met slechts 20 exclusieve…

>>>
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top