skip to Main Content

Hof Vlugtenburg komt tot leven; verkoop is gestart!

Zeer exclusieve villa’s met alle kenmerken van stijlvolle klasse. Gemaakt voor liefhebbers van klassieke architectuur, maar ook van ultramodern comfort.

De hoflaan is inmiddels al geasfalteerd, de enorme bouwkavels zijn duidelijk gemarkeerd en op alle kavels staan borden met inspirerende impressies van de villa’s die er verrijzen. Sommigen zelfs met zwembad! Het prospectus is geleverd voor geïnteresseerden die zich nog oriënteren en voor de belangstellenden die een stap verder willen gaan in het verwezenlijken van hun droom ligt ook een zeer indrukwekkende brochure klaar. De Kopersmappen vol uitvoerige beschrijvingen staan in de kast, voor de pak. De prijslijsten liggen nog op de printer en de makelaars staan in de startblokken om u op het bouwterrein te verwelkomen.

Hof Vlugtenburg wordt met veel enthousiasme ontvangen. De royale kavels en klassieke bouwstijl spreken een groep kopers aan in een segment dat anders nauwelijks bediend kan worden. De ontwikkelaars komen hen wel heel erg tegemoet door de villa’s verhuisklaar op te leveren. Dat wil zeggen dat de villa’s compleet met afgewerkte wanden, kunststof vloeren en raambekleding, allemaal naar wens, opgeleverd worden. Zelfs de tuinen zijn ingezaaid. Illustratief voor de verregaande behulpzaamheid en het serviceniveau dat de betrokken partijen nastreven.

De locatie kan uitsluitend met een van de makelaars van Schinkel de Weerd worden bezocht. Gezien hun agenda met afspraken voor Hof Vlugtenburg en slechts negen villa’s spreekt het voor zich dat het verstandig is om snel te reageren.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Hotel Zonneduin

Constructief samen met de gemeente Veere werken aan deze fantastische locatie. Less is more in dit prachtige duingebied. Binnenkort meer…

>>>
Filmpje Scheldekwartier

Een dikke minuut. Zo lang duurt dit filmpje. Lang genoeg om te voelen en te begrijpen dat het Vlissingse Scheldekwartier…

>>>
“Ja… voor Britannia!”
Alle seinen staan op groen. Grand Hotel Britannia in Vlissingen gaat er komen.
>>>
Knusse Kerst en nader tot elkaar in het nieuwe jaar
Een heerlijk beeld om bij weg te dromen. Een fantastisch vooruitzicht voor het nieuwe jaar. In 2021 wordt hier gebouwd aan uw nieuwe thuys.
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top