skip to Main Content

Hof Vlugtenburg komt tot leven; verkoop is gestart!

Zeer exclusieve villa’s met alle kenmerken van stijlvolle klasse. Gemaakt voor liefhebbers van klassieke architectuur, maar ook van ultramodern comfort.

De hoflaan is inmiddels al geasfalteerd, de enorme bouwkavels zijn duidelijk gemarkeerd en op alle kavels staan borden met inspirerende impressies van de villa’s die er verrijzen. Sommigen zelfs met zwembad! Het prospectus is geleverd voor geïnteresseerden die zich nog oriënteren en voor de belangstellenden die een stap verder willen gaan in het verwezenlijken van hun droom ligt ook een zeer indrukwekkende brochure klaar. De Kopersmappen vol uitvoerige beschrijvingen staan in de kast, voor de pak. De prijslijsten liggen nog op de printer en de makelaars staan in de startblokken om u op het bouwterrein te verwelkomen.

Hof Vlugtenburg wordt met veel enthousiasme ontvangen. De royale kavels en klassieke bouwstijl spreken een groep kopers aan in een segment dat anders nauwelijks bediend kan worden. De ontwikkelaars komen hen wel heel erg tegemoet door de villa’s verhuisklaar op te leveren. Dat wil zeggen dat de villa’s compleet met afgewerkte wanden, kunststof vloeren en raambekleding, allemaal naar wens, opgeleverd worden. Zelfs de tuinen zijn ingezaaid. Illustratief voor de verregaande behulpzaamheid en het serviceniveau dat de betrokken partijen nastreven.

De locatie kan uitsluitend met een van de makelaars van Schinkel de Weerd worden bezocht. Gezien hun agenda met afspraken voor Hof Vlugtenburg en slechts negen villa’s spreekt het voor zich dat het verstandig is om snel te reageren.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Karolingenburght viert realisatie

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin. Al sinds 1920 geniet men hier…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Direct aan zee, midden in de Domburgsche duinen verrijst ONE Villa Hotel Domburg. Een luxueus (boutique)hotel met slechts 20 exclusieve…

>>>
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top