skip to Main Content

Hof Vlugtenburg komt tot leven; verkoop is gestart!

Zeer exclusieve villa’s met alle kenmerken van stijlvolle klasse. Gemaakt voor liefhebbers van klassieke architectuur, maar ook van ultramodern comfort.

De hoflaan is inmiddels al geasfalteerd, de enorme bouwkavels zijn duidelijk gemarkeerd en op alle kavels staan borden met inspirerende impressies van de villa’s die er verrijzen. Sommigen zelfs met zwembad! Het prospectus is geleverd voor geïnteresseerden die zich nog oriënteren en voor de belangstellenden die een stap verder willen gaan in het verwezenlijken van hun droom ligt ook een zeer indrukwekkende brochure klaar. De Kopersmappen vol uitvoerige beschrijvingen staan in de kast, voor de pak. De prijslijsten liggen nog op de printer en de makelaars staan in de startblokken om u op het bouwterrein te verwelkomen.

Hof Vlugtenburg wordt met veel enthousiasme ontvangen. De royale kavels en klassieke bouwstijl spreken een groep kopers aan in een segment dat anders nauwelijks bediend kan worden. De ontwikkelaars komen hen wel heel erg tegemoet door de villa’s verhuisklaar op te leveren. Dat wil zeggen dat de villa’s compleet met afgewerkte wanden, kunststof vloeren en raambekleding, allemaal naar wens, opgeleverd worden. Zelfs de tuinen zijn ingezaaid. Illustratief voor de verregaande behulpzaamheid en het serviceniveau dat de betrokken partijen nastreven.

De locatie kan uitsluitend met een van de makelaars van Schinkel de Weerd worden bezocht. Gezien hun agenda met afspraken voor Hof Vlugtenburg en slechts negen villa’s spreekt het voor zich dat het verstandig is om snel te reageren.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Eigen parking

De verkoop van Residentie de Karolingenburght is in volle gang. Wat een enorme belangstelling voor luxe resideren in het hart…

>>>
Succesvolle verkoopdag!

We kijken terug op een geslaagde (én veilige!) verkoopstart; zeer tevreden met alle enthousiaste reacties. Zowel voor de appartementen als…

>>>
Start verkoop donderdag 15 juli

De makelaars van Schinkel de Weerd makelaardij staan aanstaande donderdag voor u klaar. U ontvangt de indrukwekkende brochure en alle…

>>>
Groots in kleinschaligheid

Residentie De Karolingenburght is geen enorm gebouw, maar een complex met meerdere gevels die zodoende alle appartementen een eigen gezicht…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top