skip to Main Content

Karolingenburght viert realisatie

Nieuwe luxe residentie in Oost-Souburg

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7 september naar de feestelijke bouwborrel in de karolinische burcht van Oost-Souburg. De residentie bevindt zich immers direct aan de rand van deze iconische plek.

De vijfentwintig kopers waren uitgenodigd en grotendeels aanwezig om na de woorden van wethouder Coen Bertijn van Vlissingen, ontwikkelaar Ko van Garderen van vG-D en Alwin Reedijk van WTS Architecten om een feestelijk moment te markeren, maar vooral om kennis te maken met elkaar.

In de bouw, die reeds tot aan de tweede verdiepingsvloer is gevorderd, werden met een druk op een grote rode knop door de wethouder twee confettikanonnen over de gasten leeggeschoten waarop het glas werd geheven.

Residentie de Karolingenburght trekt een breed en gevarieerd publiek, zo werd tijdens de bijeenkomst duidelijk. Van meerdere jonge starters en senioren op de begane grond tot jonge stellen en senioren in de grotere appartementen en penthouses. Het complex krijgt daarmee een fraaie doorsnede van de samenleving. De ontwikkelaars en bouwers streven, ondanks alle uitdagingen, oplevering voor het einde van 2023 na.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Karolingenburght viert realisatie

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin. Al sinds 1920 geniet men hier…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Direct aan zee, midden in de Domburgsche duinen verrijst ONE Villa Hotel Domburg. Een luxueus (boutique)hotel met slechts 20 exclusieve…

>>>
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top