Ga naar hoofdinhoud

Karolingenburght viert realisatie

Nieuwe luxe residentie in Oost-Souburg

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7 september naar de feestelijke bouwborrel in de karolinische burcht van Oost-Souburg. De residentie bevindt zich immers direct aan de rand van deze iconische plek.

De vijfentwintig kopers waren uitgenodigd en grotendeels aanwezig om na de woorden van wethouder Coen Bertijn van Vlissingen, ontwikkelaar Ko van Garderen van vG-D en Alwin Reedijk van WTS Architecten om een feestelijk moment te markeren, maar vooral om kennis te maken met elkaar.

In de bouw, die reeds tot aan de tweede verdiepingsvloer is gevorderd, werden met een druk op een grote rode knop door de wethouder twee confettikanonnen over de gasten leeggeschoten waarop het glas werd geheven.

Residentie de Karolingenburght trekt een breed en gevarieerd publiek, zo werd tijdens de bijeenkomst duidelijk. Van meerdere jonge starters en senioren op de begane grond tot jonge stellen en senioren in de grotere appartementen en penthouses. Het complex krijgt daarmee een fraaie doorsnede van de samenleving. De ontwikkelaars en bouwers streven, ondanks alle uitdagingen, oplevering voor het einde van 2023 na.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Hoogste punt viering bij Laurenshof!

Goed nieuws Een mijlpaal voor de bouw van de prachtige dorpsvilla’s in Laurenshof. Het hoogste punt van de woningen in…

>>>
Verkoop suites ONE Villa hotel Domburg in volle gang

Goed nieuws De verkoop van de luxe suites van het exclusieve hotel is in volle gang en daarmee komt de…

>>>
‘Wij geloven dat de ZeeLandToren een succes wordt’
De woningmarkt dreigt vast te lopen. Kopers haken af door de stijgende rente en hoge woningprijzen. Gaan Zeeuwse nieuwbouwprojecten zoals de prestigieuze 100 meter hoge ZeeLandToren...
>>>
De Koploper Goes krijgt Penthouse Offices
Op het huidige dak van De Koploper wordt een prachtige dakopbouw met Penthouse Offices gerealiseerd. De bouw vindt plaats in twee fases, waarbij de eerste fase voor...
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Back To Top