skip to Main Content

19 appartementen en 6 penthouses in hartje Oost-Souburg

Deze appartementen en penthouses verrijzen in het hart van Oost-Souburg, in het centrum van de dagelijkse voorzieningen, aan de rand van de beroemde karolingenburg. In de Vlissingstestraat van Oost-Souburg maakt bestaande bebouwing plaats voor dit appartementencomplex dat zich het beste laat beschrijven als een residentie.

De toekomstige bewoners genieten er immers van de luxe van nieuwbouw anno 2021. Dus: energiezuinig, onderhoudsarm en comfortabel. De unieke architectuur zorgt voor karakter. Geen appartement in Residentie Karolingenburght is hetzelfde.

Van betaalbare luxe op de begane grond tot weldadige ruimte met uniek en vrij uitzicht over onder andere de Karolingische Burg op de hogere verdiepingen. Er zijn zelfs split-level appartementen, om boven van het ongehinderde uitzicht te genieten.
Ook in prijs biedt Residentie Karolingenburght dus veel variatie. Begin 2021 openbaart Residentie Karolingenburght alle documentatie met zeer inspirerende en indrukwekkende impressies. Tot die tijd noteert Schinkel de Weerd Makelaardij vrijblijvend uw interesse in deze bijzondere ontwikkeling, met inachtneming van de volgorde van aanmelding.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Filmpje Scheldekwartier

Een dikke minuut. Zo lang duurt dit filmpje. Lang genoeg om te voelen en te begrijpen dat het Vlissingse Scheldekwartier…

>>>
“Ja… voor Britannia!”
Alle seinen staan op groen. Grand Hotel Britannia in Vlissingen gaat er komen.
>>>
Knusse Kerst en nader tot elkaar in het nieuwe jaar
Een heerlijk beeld om bij weg te dromen. Een fantastisch vooruitzicht voor het nieuwe jaar. In 2021 wordt hier gebouwd aan uw nieuwe thuys.
>>>
Hof Vlugtenburg komt tot leven; verkoop is gestart!
Zeer exclusieve villa's met alle kenmerken van stijlvolle klasse. Gemaakt voor liefhebbers van klassieke architectuur, maar ook van ultramodern comfort.
>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top