skip to Main Content

De plek waar ONE Villa Hotel Domburg verrijst, heeft een rijke historie.

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin.

Al sinds 1920 geniet men hier van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Pension Zonneduin werd in 1952 overgenomen door Joep Dingemanse en bleef maar liefst drie generaties lang in de familie.

Na vele succesvolle jaren is het nu klaar voor een nieuw tijdperk. Naast extra hoogwaardige duinaanleg in het Nehalenniagebied verrijst er – verscholen in het duin – een nieuw, zeer luxe, kleinschalig (boutique)hotel.

Onze dank gaat uit naar John Peter Dingemanse en Sabina Despinois voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen in ONE Villa Hotel Domburg. Wij gaan hier – in goede samenwerking met de gemeente Veere en de omgeving – een nog mooiere en waardevolle plek van maken!

Meer informatie: https://onevillahoteldomburg.nl

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Karolingenburght viert realisatie

Oost-Souburg krijgt met de realisatie van het luxe appartementengebouw De Karolingenburght een nieuwe residentie. De vijfentwintig kopers kwamen woensdag 7…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Lange tijd kende men deze locatie, midden in de Domburgsche duinen, als Pension Zonneduin. Al sinds 1920 geniet men hier…

>>>
ONE Villa Hotel Domburg

Direct aan zee, midden in de Domburgsche duinen verrijst ONE Villa Hotel Domburg. Een luxueus (boutique)hotel met slechts 20 exclusieve…

>>>
De Karolingenburght in de finale

De finale is begonnen! In volle gang zelfs. Informeer naar de allerlaatste, nog beschikbare appartementen en penthouses op deze unieke…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook en Instagram informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, aan de rand van het centrum van Goes, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Stationsplein 21, 4451 HP  Goes

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top