skip to Main Content

Wethouder de Jonge legt eerste steen Hof Vlugtenburg

De bouw van het exclusieve nieuwbouwproject op de locatie van de authentieke buitenplaats Hofstede Vlugtenburg is officieel van start! Woensdag 3 november heeft wethouder John de Jonge van gemeente Vlissingen symbolisch de eerste steen gelegd van de negen exclusieve villa’s en landhuizen. Samen met de ontwikkelaars, bouwbedrijf Peters en de makelaars van Schinkel de Weerd toosten de nieuwe bewoners op een voorspoedige bouw van Hof Vlugtenburg.

Geen concessies aan kwaliteit
Voorafgaand aan het officiële moment prees John de Jonge de inspanning van ontwikkelaar VG-D in haar niet aflatende enthousiasme om Hof Vlugtenburg te realiseren zonder concessies te doen aan de beoogde kwaliteit en het luxe afwerkingsniveau van de villa’s. In 2014 al werden de eerste plannen gepresenteerd, de vertraging daarna werd met name veroorzaakt door de aanwezigheid van een hoofdtransportwaterleiding naast het bouwterrein. Met de officiële start van de bouw worden de plannen nu na zeven jaar gerealiseerd.

Intiem hof, royale kavels
Ontwikkelaar Rob Avermaete licht toe: “Naar verwachting is de bouw van de villa’s in juli gereed en kunnen de woningen na de zomer al compleet verhuisklaar, met afgewerkte wanden, vloeren, raambekleding en zelfs met ingezaaide tuinen worden opgeleverd.

 

Het luxe en bijzonder complete afwerkingsniveau van de villa’s in Hof Vlugtenburg is uniek te noemen. Toch is dit afwerkingsniveau niet de voornaamste reden voor de nieuwe bewoners om te kiezen voor wonen in Hof Vlugtenburg. De intimiteit van het project, de royale kavels en de unieke ligging gaven veelal de doorslag voor kopers om te kiezen voor het hof aan de rand van Oost-Souburg.”

Laatste villa te koop
Na de officiële handeling maakten de nieuwe bewoners van de villa’s kennis met elkaar en ontvingen zij van het bouwbedrijf een laatste update met betrekking tot de voortgang van de bouwwerkzaamheden. De contouren van de royale villa’s en landhuizen zijn immers al goed zichtbaar. Van de negen villa’s en landhuizen is op dit moment nog één woning in verkoop en ook die wordt momenteel al gerealiseerd. Heeft u interesse? Wacht dan niet langer en neem contact op met info@schinkeldeweerd.nl. Zij tonen u graag alle inspirerende informatie én impressies.

Goed nieuws

VG-D brengt wonen tot leven

Wethouder de Jonge legt eerste steen Hof Vlugtenburg

De bouw van het exclusieve nieuwbouwproject op de locatie van de authentieke buitenplaats Hofstede Vlugtenburg is officieel van start! Woensdag…

>>>
De hoop reist dat De Hoop herreist

Als ontwikkelaar van de meest exclusieve projecten laat Martin Dekker van VG-D zijn ervaring graag spreken in zijn 'eigen' dorp:…

>>>
Verkoopdag op locatie zaterdag 9 oktober

Wat een locatie, wat een luxe! Ontdek dit unieke stijlvolle hof, anno 1625, tussen Middelburg en Vlissingen. Met alle comfort…

>>>
Laatste villa in verkoop

De exclusieve residentie met slechts negen state-of-the-art nieuwbouwvilla's is niet onopgemerkt gebleven. Op één na zijn alle villa’s al verkocht. Het…

>>>
Bekijk alle nieuwsberichten

Nooit meer een kans missen...

Altijd als eerste het laatste nieuws over de meest ambitieuze projecten. Kan! Nooit meer te laat. Nieuwe projecten ‘lanceren’ we met een nieuwsbrief.

Schrijf hier in

Volg ons op social media

Korte statusupdates, interessante ontwikkelingen, vooraankondigingen, uitnodigingen. Op Facebook informeren we regelmatig onze volgers.

Welkom

Hier, in het hart van Middelburg, ‘kantoren’ we. Hier steken we de koppen bij elkaar. Informatie, inspiratie, transpiratie.

Het is ook de plek waar wij u graag en prettig, in een monumentale en ontspannen omgeving, ontvangen.

Welkom, bij VG-D.

Bel, mail of kom langs.

Dam 39, 4331 GG Middelburg

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top